27-річна Катерина Репяхова висказала все, що думає про свій шлюб з Віктором Павліком: “Фрося і Хаврося”

Катя Репяхова і Віктор Павлік для багатьох здаються майже ідеальною парою, але вельми суперечливою. Тривалий час мало хто вірив у справжність почуттів.   

2020 рік став поворотним для Віктора Павліка. У нього наче світ перевернувся. Минуле відійшло у небуття: сину вже не потрібно було боротися за життя, а колишня дружина вже й не мріяла про те, що колись возз’єднається з обранцем. Катя Репяхова, яка була завжди підтримкою та опорою співаку, відважилася подарувати йому своє серце і назавжди стати дружиною.

Попри все живе кохання цієї пари. На День всіх закоханих Катерина не стримала почуттів та публічно зізналася у коханні до Віктора. Зробила це у віршованій формі:

“І, відлітаючи за моря,

Я у коханні прошу прощення.

День, коли зустріла я тебе,

Став моїм новим Днем Народження”, – натхненно написала популярна білявка.

Звісно заздрисники не могли не пропустити цієї публікації. Замість компліментів, блогерці написали багато неприємних слів:

  • “Фрося і Хаврося”
  • “Це ваш тато?”
  • “Дуже старий чоловік, тобі не підходить”
  • “На перший погляд: велике пиво у маленькому стакані”

Та Катя на таких диванних критиків вже давно не реагує. Вона ставиться до блогу, як до професійної діяльності. З 2020 року у неї спостерігається підйом активності у блозі. 172 тисячі користувачів дивляться за її життям, буденністю Віктора Павліка і їхнього маленького синочка Михасика.

Нагадаємо, синок – первісток у Катерини та четверта дитина у її чоловіка. Хлопчик народився здоровеньким у червні 2021 року, одразу майже після Дня народження його матусі.

Щаслива родина знала одразу, як назве карапуза.

Схожі статті