Тіна Кароль розквітла і закохалася: намалювала губи червоною помадою і в сукні з декольте до пупка поманила Балана

Тіна Кароль поділилася фотографіями з фіналу Нацвідбору на музичний конкурс Євробачення. Образ артистки зачарував її фанатів та усю мережу. Щоб побачити кадри з виступу - читайте далі.

12 лютого у Києві відбувся фінал всеукраїнського Нацвідбору на пісенний конкурс Євробачення 2022, який цього року пройде в Італії. Серед восьми конкурсантів перемогу здобула співачка Аліна Паш з піснею “Тіні затих предків”. Українські телеглядачі запам’ятали вокалістку з шостого сезону “Х-фактор” на СТБ, де вона дійшла до фіналу. Тепер Аліни випад шанс представити свою Батьківщину та показати власний талант перед усією Європою.

Аліна Паш перемогла у Нацвідборі 2022
Аліна Паш перемогла у Нацвідборі 2022

Переможця Нацвідбору 2022 обирали телеглядачі, а також журі – переможниця Євробачення 2016 Джамала, режисер Ярослав Людигін та співачка Тіна Кароль, яка також у 2006 році представляла Україну на головному пісенному конкурсі світу. Остання також виконала декілька своїх пісень у прямому ефірі шоу. Дехто з телеглядачів настільки був зачарований вокалом Тіни, що відзначив, що вона б також могла скласти реальну конкуренцію в Європі:

“Єдиний виступ, який вразив на цьому фіналі..Неймовірна краса и неймовірний вокал”, – написала одна із прихильниць Кароль під її новою публікацією в особистому блозі.

Під час зйомок фіналу Тіна приміряла декілька образів. Особливо телеглядачам запам’яталося чорне плаття з вирізом зверху та знизу. Родзинкою “луку” стала традиційна для Кароль яскраво-червона помада.

Тіна Кароль розквітла і закохалася
Тіна Кароль розквітла і закохалася

Останнім часом артистка все частіше приміряє жіночні та елегантні наряди. Особливо за її стилем українці слідкували під час шоу “Голос країни”, де Тіна сиділи в суддівському кріслі. Тоді ж усі слідкували за її романом з колегою – молдовським співаком Даном Баланом. Пара часто натякала на стосунки між ними, однак після зйомок “Голосу” виявилося, що це була всього-навсього ідея продюсера. Зараз Дан і Тіна практично не спілкуються.

Схожі статті