Переможець “Холостячки-1” Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною: “Вона не колишня”

Відомий український гуморист Олександр Еллерт зізнався, що не має наміру завершувати його історію з Мішиною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року стало відомо, що найкрасивіша пара України Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розсталися. Глядачі дуже сподівалися, що насправді плітки про кризу у їхніх стосунках неправдиві, але все виявилося зовсім інакше.

Олександр Еллерт зі смаком відгуляв гучне весілля
Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною

Як повідомила акторка, вона не витримала гойдалок у взаєминах і зрозуміла, що у них нічого не виходить. Тим часом гуморист не покидав надій відновити роман і всіляко привертав до себе увагу екс-коханої. Розрив був для зірки настільки болючим, що він схуд на 10 кілограмів.

Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною

Ксенія Мішина назвала Осадчій причину розриву з 35-річним Еллертом
Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною

І хоча Ксенія не готовий повертатися до Олександра, він вірить, що зможе все виправити. Про це він повідомив в інтерв’ю Славі Дьоміну.

“Ксю ми не записуємо в список “були”, не викреслюємо. Все буде добре, я впевнений у цьому. Ці стосунки просто на паузі. Вона не колишня, кохання так швидко не минає”, – заявив Олександр Еллерт.

Чоловік стверджує, що вони мають шанс виправити ситуацію, яка склалася. Також він поділився думкою, що дарма показував коханій свій характер і не припинив цього робити раніше. Коли Слава запитав, чи змінилося б щось якби Ксенія завагітніла, Олександр зізнався, що взявся за голову б раніше. Тобто він думає, що дитина багато чого б змінила.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина рухається вперед. Нещодавно акторка здійснила свою мрію та придбала нову квартиру на лівому березі Дніпра.Чотирикімнатні апартаменти вже готуються до в’їзду родини.

Схожі статті