Переможець Холостячки Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч: до нової коханої ставиться зовсім по-іншому

Переможець другого сезону романтичного шоу Холостячка Андрій Задворний заінтригував публіку зізнанням про те, що в нього є кохана. Усі деталі в статті.

Переможець другого сезону романтичного шоу “Холостячка” Андрій Задворний порвав з головною героїнею Златою Огнєвіч ще минулого року. Однак, чоловіка досі переслідують плітки та осуд від глядачів, адже бізнесмен з самого початку необережно поставився до участі у проєкті і мав необережність зізнатися, що його цікавить саме піар.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч

Після півтора місяця стосунків з Інною Бордюг (Злата Огнєвіч) Андрій зрозумів, що настав час з нею прощатися і розбив їй серце. На артистку звалився і хейт від аудиторії за її вибір, і невдача в особистому житті, за якою спостерігала вся країна.

Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч

Натомість у бізнесмена життя почало налагоджуватись. Так, він зізнався, що вже декілька місяців відвідує психотерапевта і вперше за тривалий час почувається щасливим. Також у чоловіка з’явилися кохана. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

На День Святого Валентина він рушив до флориста, щоб придбати дівчині розкішний букет з білих квітів.

Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч. Скріншот особистої сторінки бізнесмена

Чоловік інтригуував свою публіку увесь день, допоки не показав, що цією таємничою особою виявилася його донька, яка святкує день народження 14 лютого.

Нагадуємо, що учасник потрапив на шоу вже будучи розведеним. Також у бізнесмена підростає маленька донечка, яка на даний момент є сенсом його життя.

Схожі статті