Колишня кохана Дана Балана Тіна Кароль показала, хто став її Валентином у День закоханих: “Таке щастя”

Поп-діва української сцени Тіна Кароль показала, з ким провела День усіх закоханих 14 лютого. Валентином співачки став відомий і молодий хлопець.

Тіна Кароль у 2013 році поховала коханого чоловіка Євгена Огіра, який помер від раку шлунку. Артистка була розбита, коли це сталося, однак мала взяти себе в руки, адже треба було піклуватися про маленького сина. Зіркова вдова поклала усі свої зусилля на те, щоб забезпечити спадкоємцю найкраще майбутнє, хорошу освіту і загалом поставити його на ноги.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль провела День Святого Валентина з головним чоловіком свого життя

Всі ці роки Тіна не з’являлася на публіці з іншими чоловіками, не враховуючи чутки про її роман з молдавським мачо Даном Баланом. Та навіть через 8 років після втрати Євгена знаменитість проводить свята в компанії найголовнішого у своєму житті чоловіка – сина Веніаміна.

Так, в Інстаграмі Кароль опублікувала селфі з дитиною. Позували вони в салоні авто. Тіна нафарбувала губи і підфарбувала вії, волосся розпустила, в руках вона тримала яскраву троянду, яку їй подарував Веня, сидячий поруч.

“Мій святий ВаленТинчик. Таке щастя”, – написала співачка.

Тіна Кароль показала, з ким провела День закоханих
Тіна Кароль показала, з ким провела День закоханих

Важко не помітити, що 13-річний Веніамін дуже змужнів і подорослішав. Він водночас схожий як на зіркову маму, так і на покійного тата. Зауважимо, що змалку хлопчик живе і вчиться у Великобританії, однак все частіше Кароль в інтерв’ю розповідає, що планує дуже скоро забрати сина додому до України, адже все необхідне від навчання за кордоном він вже взяв.

З іншими подробицями сімейного життя Тіни Кароль та Веніаміна Огіра знайомтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті