34-річна Настя Каменських вийшла на сцену з величезним животом: встала до камери спиною, щоб приховати вагітність?

Відома українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу своєю фігурою. Потап показав, як артистка виглядала на своєму останньому виступі.

Олексій Потапенко став батьком вперше більше 10 років тому. Первістка йому народила на той час ще дружина Ірина Горова. Коли хлопчик був досить маленьким, продюсер зрозумів, що хоче розлучитися з благовірною. Серце знаменитості підкорила його партнерка Настя Каменських. Лише нещодавно Потап зізнався, дуже шкодує, як вчинив з дружиною.

Потап, син Андрій та Ірина Горова
Настя Каменських вийшла на сцену з величезним животом і встала до камери спиною

Зараз продюсер виконує роль батька лише декілька разів на тиждень, адже не може бачитися з сином регулярно, так як вони живуть у різних частинах міста. Важко навіть уявити, як почувається зірковий батько! Адже не так давно знаменитість розповідав, що дуже трепетно ставиться до дітей і хоче мати аж чотирьох.

Настя Каменських вийшла на сцену з величезним животом і встала до камери спиною

Тим не менш, до сьогодні Настя Каменських не могла зробити коханому такий подарунок. Користувачі мережі постійно підозрюють знаменитість у вагітності, але насправді фігура зірки часто трансформується, що ускладнює можливість зрозуміти, чи носить вона під серцем дитя.

Настя Каменських вийшла на сцену з величезним животом і встала до камери спиною. Скріншоти особистої сторінки Потапа

Втім, останнім часом вона поводиться занадто підозріло. На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram відсутні кадри нижче бюсту, а на її останньому виступі, який був опублікований у мікроблозі Потапа, дуже помітний великий живіт. До того ж артистка увесь час поверталася до камери спиною, наче хотіла щось приховати.

Схожі статті