Як виглядає дружина Пави: переможець “МастерШеф-7” Вадим Бжезинський закоханий у чорноволосу красуню (ФОТО)

Переможець 7 сезону кулінарного шоу "МастерШеф", а також учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Вадим Бжезинський вже не холостяк. Як виглядає дружина Пави?

Після перемоги в “МастерШеф” популярність Пави злетіла до небес. Крім своєї улюбленої кулінарії, він також розвивається як блогер соціальних мереж. Саме там кухар регулярно публікує фото з коханою дружиною Валерією.

Як виглядає дружина Пави

Лєра – молода і гарна жінка з чорнявим волоссям та брунатними очима. Не дивно, що Вадим захотів стати її чоловіком. Зауважимо, що коли він все ж таки наважився зробити обраниці пропозицію руки та серця, вони вже давно були у стосунках і жили цивільним шлюбом.

Омріяне освідчення Валерія почула в ефірі програми “Все буде добре”. У випуску, де обговорювалися усі аспекти взаємин цивільного подружжя, в студії з’явився Пава з коханою.

Як виглядає дружина Пави Вадима Бжезинського
Як виглядає дружина Пави Вадима Бжезинського

Організувати незабутню пропозицію Бжезинському допомогли ведучі жіночого телеклубу Надія Матвєєва з подругами, а також шоумен Діма Коляденко, який точно знається за освідченнях.

Так, спільними зусиллями вони оформили частину знімального павільйону у вигляді головного замку з Діснейленду, де Лєра завжди мріяли побувати. Пава підвів її туди, опустився на коліно і сказав:

“Я зрозумів, що не хочу тебе віддавати. Я не знаю, як це робиться, але я роблю це так, як я роблю. Нехай це виглядає… Коли любиш, воно завжди виглядає якось безглуздо! Я кохаю тебе і хочу, щоб ти стала моєю дружиною!”.

Як виглядає дружина Пави Вадима Бжезинського
Як виглядає дружина Пави Вадима Бжезинського

Валерія відповіла згодою, а усі присутні вибухнули оплесками, сльози щастя за пару стримати зміг не кожен.

Схожі статті