Хто з зірок відбудував найкрутіший палац у країні: найбагатша співачка Камалія чи Суперблондинка Полякова?

З приходом популярності багато знаменитих жінок і чоловіків намагаються підкреслити свій статус ще більше елітною нерухомістю чи дорогими автівками. Палаци наших зірок вражають.

Оля Полякова і Камалія ніколи не приховували, що їхня кар’єра дала змогу жити на широку ногу. Відпочинок на екзотичних курортах, недешеві авто, дизайнерські наряди – все це вже стало певною буденністю для цих артисток. Та найбільше співачки пишаються своїми маєтками.

Розкішний будинок Олі Полякової

Справжні панські палаци спорудили зірки. Ольга Полякова не раз вихвалялася тим, що має змогу жити у дерев’яному зрубі на березі Дніпра. Керувала будівництвом Суперблондинка сама.

Розкішний терем нараховує безліч кімнат, а ще у Полякової є власний басейн, вихід до річки та спортивна зала для підтримки відмінної фігури.

Цікаво, що в Ольги є підсобне господарство, що дуже не типово для наших знаменитостей. Звісно, співачка грядки не сапає, але, наприклад, сир власними руками робить. Дуже пишається Суперблондинка тим, що вона лишилася близько до народу.

Оля Полякова показала стадо своїх кіз на випасі.

У Камалії концепт маєтку зовсім інший. У неї домінує східний стиль. Це й не дивно, адже її чоловік Захур – мусульманин з Пакистану. Багато рідних мотивів включено у дизайн оселі родини.

Камалія у своїй розкішній спальні

Фішкою палацу Камалії є використання золотавого кольору, контрастних відтінків. Багато шовку також використано у декорі.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Відрізняє її маєток від інших – величезні східці, як у діснеївських замках. Зірка не раз робила на них фотосесії. Є також в артистки прислуга, яка підтримує її будинок в ідеальній чистоті.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура
spot_img

Схожі статті