Репяхова назвала суму своїх доходів: поки Віктор Павлік дає концерти в пустих залах, дружина заробляє шалені гроші

Молода дружина Віктора Павліка назвала суму своїх доходів у новому інтерв'ю. Катерина Репяхова заробляє на веденні блогу в Інстаграм немалі гроші.

Дружина народного артиста України Віктора Павліка не лише його концертна директорка. Ще вона блогерка, і доволі популярна. В блозі Катерини Репяхової можна побачити сімейні кадри, дізнатися про новини з їхнього життя, а також поставити запитання, на які вона регулярно відповідає.

Зараз кохана співака занурилася у втілення своєї мрії про відкриття власного бізнесу. Фінанси на це вона заробила в Інстаграмі.

Катерина Репяхова розповіла, скільки заробляє в Інстаграмі
Катерина Репяхова розповіла, скільки заробляє в Інстаграмі

Дружина Віктора Павліка розповіла про свої заробітки

Катерина стала героїнею нового випуску програми “Зірковий шлях” та розповіла, скільки заробляє на веденні блогу. Так, за словами Репяхової, місяць на місяць не приходиться, але у неї завжди є реклама. Звісно, не безкоштовна. Пост і серія сторіз у Каті коштує 15 тисяч гривень, а просто рекламна публікація без сторіз – 8-10 тисяч.

Загалом в місяць виходить кругленька сума – близько 280 тисяч гривень:

“Дивлячись який місяць. Грудень був, наприклад, активний. Десь можливо близько 10 тисяч доларів. Але й вклала відповідно перед цим у листопаді більше 5 тисяч доларів”.

Дружина Віктора Павліка розсекритила свої доходи
Дружина Віктора Павліка розсекритила свої доходи

Дружина Віктора Павліка популяризує свою сторінку в Інстаграмі, купляючи також рекламу в інших блогерів. При цьому рідні та чоловік Катерини не завжди ставилися до її способу заробітку позитивно. Підтримку вона почала отримувати з появою реальних доходів.

Зауважимо, за словами Репяхової, Павлік заробляє більше завдяки гастролям, хоча не так давно він давав концерт в напівпустій залі на кілька десятків чоловік, як повідомляє сайт “Голос Карпат“. Це було в Берегово, Закарпатська область.

Віктор Павлік дав концерт в пустому залі
Віктор Павлік дав концерт в пустому залі

Фанати впевнені, що всьому провиною погана реклама, адже афіша, розміщена при вході в Будинок культури, була єдиною в місті.

Схожі статті