День Єднання 16 лютого 2022: як українські зірки відзначають нове свято – Горбунов, Кароль, Мазур та інші

16 лютого 2022 року Україна вперше відзначає нове державне свято – День Єднання. Подивіться, як до такої важливої події долучилися українські зірки.

День Єднання запроваджений в Україні діючим президентом Володимиром Зеленським 14 лютого. Вже сьогодні, 16 лютого, прості громадяни, артисти і політики відзначають нове свято. У добірці Сенсацій дивіться, як вітчизняні знаменитості вітають українців.

Юрій Горбунов

Шоумен Юрій Горбунов від усього серця вітає Батьківщину з Днем Єднання у соцмережах:

“З Днем Єднання! Україно! Ніхто і ніколи не повинен нам розповідати, як нам жити, з ким дружити, куди вступати і якою мовою розмовляти! Ми – господарі в своєму домі! І тільки ми маємо право самі все вирішувати! Ми сильні, ми сміливі і за нами правда! Слава Україні!”.

Алла Мазур

Журналістка і телеведуча Алла Мазур закликає не панікувати та пишається співвітчизниками, які усміхаються, не дивлячись ні на що.

Тіна Кароль

Поп-діва Тіна Кароль у себе в Інстаграм-сторіз неймовірно проникливо і гарно заспівала державний гімн.

Тіна Кароль заспівала гімн у День Єднання
Тіна Кароль заспівала гімн у День Єднання

Леся Нікітюк

Гуморна Леся Нікітюк наразі відпочиває в Таїланді, але про рідну неньку теж не забуває.

Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Юрій Ткач та інші кварталівці

На сторінці студії “Квартал 95” в Інстаграмі з’явилося яскраве фото акторів, які вітають українців з таким важливим для країни святом.

Потап

Чоловік Насті Каменських Потап також піднімає настрій співвітчизників, дух і впевненість у майбутньому.

Соломія Вітвіцька

Чарівна журналістка Соломія Вітвіцька у розкішній сукні-вишиванці в стороні не залишилася:

“З Днем Єднання! Тільки об’єднавшись усі разом ми вистоїмо!”.

Ектор Хіменес-Браво

Колумбійський кулінар Ектор Хіменес-Браво виклав фото у традиційному українському вбранні, щоб теж привітати улюблену країну, громадянство якої отримав у 2021 році.

До флешмобу також доєдналися багато інших українських зірок сцени, кіно і телебачення – Alyona Alyona, Анатолій Анатоліч, Лілія Ребрик, ведучі шоу “Твій день”, суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський, Наталія Мосейчук, Діма Монатік, Роман Сасанчин, Олег Скрипка, Олексій Суханов, Святослав Вакарчук і це ще не всі.

Схожі статті