“Нам удвох цікаво”: зразковий сім’янин Ігор Кондратюк закрутив службовий роман, але не з Аідою Ніколайчук

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк вже давно не холостякує, але про службові романи знає все з власного досвіду.

Ігор Кондратюк – не з тих зірок, які залюбки діляться з пресою і публікою подробицями особистого життя. Для нього родина – окремий світ, де він проявляється з невідомої широкому загалу сторони.

Вдома він м’який, поступливий, оптимістичний, і саме ці риси характеру підкорили його в дружині. Кохану жінку продюсера звуть Олександра Городецька, а познайомилися вони на роботі.

Як виглядають дружина і діти Ігоря Кондратюка

Ігор Кондратюк закрутив службовий роман

Стосунки між Ігорем і Олександрою закрутилися в період роботи на телеканалі “Інтер”. Сам він називає це типовим службовим романом:

“Вона тоді працювала бухгалтером. Ми довго придивлялися одне до одного, поки не зрозуміли, що нам удвох цікаво. Тоді вона підкупила мене своєю легкістю у відношенні до життя”, – розповідав Кондратюк в одному зі своїх інтерв’ю.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли
Ігор Кондратюк закрутив службовий роман з дружиною Олександрою

Пара поважає думку кожного з них, тому вони нічого не роблять, не порадившись. Це стосується майже усіх аспектів сімейного життя – подорожей, покупок, побутових моментів, виховання дітей. В Ігоря і Олександри двоє синів і донька.

Роман Ігоря Кондратюка і Аіди Ніколайчук

На світських вечірках Кондратюка ніколи не супроводжує дружина, тому він виходить у світ в компанії інших жінок. Колись це була переможниця “Х-Фактора 3” Аіда Ніколайчук, через що їм навіть приписували роман. Однак продюсер запевняє, що чутки роздули ні з чого:

“Просто ми йшли по червоній доріжці, це нічого не означає”.

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою
Ігор Кондратюк прокоментував роман з Аідою Ніколайчук

Схожі статті