Оксані Байрак 58: як виглядає молодший на 22 роки чоловік режисерки, заради якого вона перекроїла обличчя

Українська режисерка Оксана Байрак 16 лютого відсвяткувала свій 58 день народження. Що відомо про особисте життя знаменитості - читайте далі.

Оксана Байрак подарувала українським жінкам десятки романтичних кінокартин, особливо часто вони транслювалися на каналі “СТБ”. Вечір багатьох українок часто супроводжувався саме роботами режисерки, тож вона досить швидко сформувала свою фанатську базу. Особливо важливим фільмом для Оксани залишається “Аврора”, після зйомок якої Байрак здобула звання “Людина року в кінобізнесі”.

Що відомо про життя Оксани Байрак?

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Оксана Байрак народилася в Сімферополі. Після школи жінка вирішила вступити до педагогічного інституту в Києві, а після випуску навіть декілька років пропрацювала логопедом. Однак її життя змінив перший чоловік – сценарист і режисер Олександр Копейкін. Саме з ним майбутня знаменитість створила свою першу роботу “Круїз, або розвідна подорож”, після чого назавжди закохалася в кіно.

З Олександром побудувати міцної та щасливої родини у Байрак так і не вийшло. Пара була разом декілька років, але з часом зрозуміла, що їм краще жити окремо. Після розлучення всю себе Оксана віддавала своїм картинам.

Як виглядає другий чоловік Оксани Байрак?

Як виглядає чоловік Оксани Байрак
Як виглядає чоловік Оксани Байрак

Другим чоловіком режисерки став фітнес-тренер Георгій Москалюк. З ним знаменитість живе разом вже майже вісім років, а різниця у віці в 22 роки між закоханими абсолютно не заважає їм будувати щасливу родину.

Як виглядає донька Оксани Байрак
Як виглядає донька Оксани Байрак

У 2019-му в пари Байрак та Москалюка з’явилася донька Єлизавета. Дівчинку народила сурогатна мати, ім’я якої зіркова пара не розповсюджує. 58-річна Оксана нарешті відчула себе по-справжньому щасливою. При цьому вона продовжує щороку випускати по декілька успішних картин.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.