Потап припав лобом до лоба Насті Каменських, яка плаче від щастя, і повідомив новину: “Точно з’явиться дитина”

Настя Каменстких та Потап сколихнули мережу натяком на вагітність. Як зіркова пара заявила про можливе поповнення в родині, дізнайтеся в нашій статті.

Плітки про вагітність Насті Каменських не припиняють блукати мережею. Зміни у зовнішності зірки не залишаються без уваги, а її вік наштовхує нв думку, що це от-от має статися.

Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських
Потап припав лобом до лоба Насті Каменських, яка плаче від щастя, і повідомив новину

Нещодавно представниця нації ромів заявила в ефірі “Голосу країни” про те, що скоро Олексій стане батьком. Зважаючи на марність подібних передбачень представниками аудиторії, на це не особливо звернули увагу, але насправді це може бути ходом продюсерів, який власне і закінчиться об’явою про цікаве положення Насті.

Потап припав лобом до лоба Насті Каменських, яка плаче від щастя, і повідомив новину

Нещодавно на особистій сторінці Каменських в соціальній мережі Інстаграм зявилося нове відео, яке зірка дописала ведьми неочікуваним чином. Артистка поставила емодзі плюшевого медведика та обручки.

У кадрі знаменитість, схоже, плаче і зажмурюється від щастя, а Потап притискається до неї лобом.  Фанати вирішили, що таким чином знаменитості заявили про майбутнє поповнення в сім’ї.

Потап припав лобом до лоба Насті Каменських, яка плаче від щастя, і повідомив новину. Скріншот коментарів під публікацією

Нагадуємо, що скоро подружжя знову святкуватиме річницю весілля. Пара кожного року влаштовує на честь свого кохання торжество, а Настя одягає нову весільну сукню. Зірки дуже стараються стати батьками, але поки що новин про малюка Потапа та Каменських немає.

Схожі статті