48-річна Оксана Марченко після зйомок “Паломниці” почала знімати вроки та прибирати вінці безшлюбності

Оксана Марченко вже давно займається власними медійними проєктами. Її популярний фільм "Паломниця" про шлях вірянки вразив чимало українців.

Оксана Марченко назавжди вписала своє ім’я в історію українського шоу-бізнесу. Проєкт “Україна має талант” прославив зірку. У кадрі з учасниками вона поводилася наче подруга з сусіднього двору. Проста і не вимушена.

Згодом знаменитості запропонували стати обличчям “Х-фактору”. Та, попри перспективну кар’єру на телеканалі СТБ, Оксана все одно пішла зі зйомок. Минулого року представила всій країні свій фільм “Паломниця”.

Авторський проєкт викликав бурю емоцій у всіх пошановувачів шоу-бізнесу. Це дало Оксані знову потрапити на хвилю популярності. Звісно у коментарях на особистій сторінці артистки зараз повний аншлаг.

Нещодавно Марченко поділилася відео зі своїм котиком, яке жартома підписала:

“Відео від стресу, плюс знімає псування, пристріт і вінець безшлюбності”

У коментарях справжній ажіотаж. Користувачі активно почали робити компліменти білосніжному гарнюні Кокосику та його креативній господині, написавши:

  • “Привороти розтанули”
  • “Додали позитиву”
  • “Підняли настрій”
  • “Типове котяче відео”

Нагадаємо, що окрім творчих злетів, минулого року для Оксани настали непрості часи. Через політичну діяльність її обранця Віктора Медведчука екс-ведучу СТБ цькували у мережі. А держава навіть ввела санкції проти журналістики. Розгнівана Марченко навіть заявила про своє рішення стати до лав опозиційної політичної партії.

Схожі статті