Де живе Наталя Могилевська: співачка показала розкішні хороми, кошти на які залишили колишні чоловіки-бізнесмени

Зірки можуть дозволити собі будь-яке житло. Проте фанати досить часто критикують помешкання артистів за несмак та старомодні інтер'єри. Давайте подивимося, як виглядає домівка співачки Наталі Могилевської.

Наталя Могилевська – одна із тих співачок, яку в Україні знають та слухають різні покоління. Ще зовсім юною вона почала підкорювати сцену у 90-х. Саме вона була тією артисткою, кому знімали одні із перших відеокліпів у вітчизняному шоу-бізнесі.

Наталя досить швидко стала популярною, брала участь у “Танцях з зірками”, а також поступово пробувала себе у продюсерському ремеслі. З Могилевською починали працювати Володимир Дантес, Регіна Тодоренко, Світлана Тарабарова, Борис Апрель (Зіанджа) та інші. Завдяки Наталі популярним став і Влад Яма. В парі вони боролися за перемогу на паркеті, а потім артистка зняла хореографа у своєму кліпі “Выбирала этот танец”, після чого Яму й почали запрошувати у різні проєкти.

Влад Яма і Наталія Могилевська
Влад Яма і Наталія Могилевська

Особисте життя Наталі склалося менш успішно. Зараз 46-річна зірка самотня. У неї немає ні чоловіка, ні дітей, хоча за плечима в Наталі два шлюби, і обидва із заможніми українськими бізнесменами.

Менше року вона прожила з Дмитром Чалим, від якого швидко пішла. А згодом вона зустріла й другого чоловіка – Єгора Долініна. З цим бізнесменом шлюб тривав 5 років, проте у 2011-му закінчився розлученням.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталя Могилевська і Єгор Долінін

Усе своє життя та всі ці непрості етапи Наталя прожила в Києві, де й народилася. Однак нещодавно вона вирішила проміняти будні у гучному мегаполісі, в багатоповерховому будинку на тихе та розмірне життя у передмісті.

Наталя придбала собі екобудинок на березі Дніпра неподалік столиці. Тепер артистка мешкає у дерев’яному будиночку невеликого розміру. Крім того, на даху будинку є дві панелі – сонячні батареї, які забезпечують житло “зеленою енергією”. Також на території двору розташовано гараж і вуличну терасу, прикрашену китайськими ліхтариками.

Де живе Наталя Могилевська
Де живе Наталя Могилевська

Схожі статті