|
16.02.2022 23:58

36-річна Оля Цибульська остаточно полишила Дзідзьо заради порятунку стосунків з таємним чоловіком: “Не любить”

Співачка Оля Цибульська запропонувала своїм прихильникам повідповідати на питання, які їх цікавлять. Зокрема артистка розповіла про вік чоловіка та стосунки з сином.

Оля Цибульська обожнює бути відвертою та щирою зі своїми прихильниками. Єдина тема, яка й досі залишається таємницею для усіх – особистість чоловіка співачки. Артистка жодного разу не показала його обличчя та не назвала його ім’я. Все, що відомо про загадкового чоловіка – те, що Оля познайомилася з ним ще у дитинстві, їхнє кохання почалося зі школи.

Через таку загадковість прихильники часом приписують виконавиці романи з її колегами, особливо з Михайлом Хомою, відомим як Дзідзьо. У 2021 році Цибульська опинилася в центрі скандалу через розлучення музиканта, мовляв Ольга відбила його у співачки Славії. Тоді поп-діва категорично відповіла, що між нею і Михайлом лише дружба.

Оля Цибульська та Дзідзьо

Відверто говорить Оля і про свого сина Нестора. В особистому блозі підписники запитали зірку, чи буває їй тяжко на роботі. Щоб дати відповідь на це питання Цибульська порівняла себе з сином:

“Тільки сьогодні говорила про це з Нестором. Коли жалівся, що не любить писати в школі. Але щоб робити те, що любиш, треба вміти максимально якісно і швидко робити те, що не до душі”, – написала артистка.

Оля Цибульська розповіла про сина

Також фанати запитали Цибульську, скільки років її чоловікові. Проте вона, як завжди, вирішила уникнути відповіді на подібні бажання шанувальників. Виконавиця показала фото коханого, однак прикрила його обличчя, а на питання відповіла жартома: “54 см”.

Як виглядає чоловік Олі Цибульської

Сама ж артистка зараз перебуває вдома на лікарняному, про що вона також розповіла, відповідаючи на питання від користувачів мережі. Оля лікується від ангіни, а шестирічний Нестор тим часом допомагає мамі прибиратися вдома.

Як виглядає син Олі Цибульської