Спливли кадри, на яких Андрій Данилко “розважається” з мамою Сердючки Білоконь та її чоловіком: “Кохання втрьох”

Стосунки Андрія Данилка та його партнерки по сцені Інни Білоконь досі хвилюють голови їхніх фанатів, які не можуть розібратися, що відбувається між ними.

Кадрів, на яких можна побачити Андрія Данилка не в образі, в мережі не так і багато. Для Вєрки Сердючки і її мами була влаштована маса фотосесій, чого не скажеш про артиста, який грає роль провідниці.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Інною
Спливли кадри, на яких Андрій Данилко розважається з мамою Сердючки Білоконь

Тому найбезцінніший скарб для фанатів артиста — це архівні знімки та кадри, які так і не були оприлюднені свого часу.

Спливли кадри, на яких Андрій Данилко розважається з мамою Сердючки Білоконь

Нещодавно у мережу потрапило старе відео з зіркою. Матеріал був оприлюднений на платформі YouTube фанатами співака. В архівному ролику було показано, як Андрій Данилко веселиться у компанії Інни Білоконь, її чоловіка та інших членів колективу. Події розгорнулися у гримерці.

Користувачів порадував не тільки той факт, що знаменитості дуже просто поводилися. Вони пили із пластикових стаканчиків і їли картоплю у мундирі. Сам Данилко відзначився ще й тим, що чудово говорить українською мовою, що деяких користувачів дуже здивувало.

Спливли кадри, на яких Андрій Данилко розважається з мамою Сердючки Білоконь. Скріншот коментарів під публікацією

Однак, не обійшлося і без гострот. Коментатори не залишили без уваги гарячу тему роману між Данилко та Білоконь і обіграли її по-новому.

Нагадуємо, що виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни Білоконь заміжня і виростала двох дітей. Весілля зірки припало якраз на той період, коли було створено відео. Втім, актуальної інформації стосовно сімейного статусу жінки на даний момент у мережі немає.

Схожі статті