Дочка Фреймут переїхала у США і тепер вільна від мами: 16-річна Злата показала недитячі форми у сукні-ночнушці

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут завжди відрізнялася від колег своїми манерами справжньої леді, тоді як старшу доньку зірки Злату все частіше критикують в мережі.

Ольга Фреймут – багатодітна мама трьох дітей. Двоє молодших, Валерія та Євдокію, вона народила від свого нинішнього чоловіка Володимира Локотко, а старшу Злату – від колишнього нареченого-британця Ніла Мітчелла. З ним вона розійшлася ще до появи дитини на світ, оскільки дуже швидко зрозуміла – це не та людина, з якою хочеться прожити все життя разом, і такого батька для доньки Оля не хотіла:

“Він з часом розслабився – манери зникли, і залишився типовий хлоп з Лондона. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен”, – розповідала ведуча в одному зі своїх інтерв’ю.

Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом
Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом

Тривалий час Фреймут самотужки виховувала Злату, а вже зараз у свої 16 дівчина живе окремо від матері на іншому кінці світу. Вона вчиться у Сполучених Штатах Америки, в сонячній Каліфорнії. На кого саме – невідомо, однак не виключено, що навчання пов’язане з творчістю, адже Мітчелл цікавиться хореографією та режисурою.

Ольга Фреймут відпустила доньку Злату вчитися в Америку
Ольга Фреймут відпустила доньку Злату вчитися в Америку

У день свого 16-річчя дочка Фреймут в Інстаграмі опублікувала серією фото самої себе. Перша світлина заслуговує особливої уваги, враховуючи доволі недитячий образ дівчини – червона сукня-ночнушка з мереживом довжиною вище коліна та з глибоким вирізом в зоні декольте, яскрава шкіряна куртка і сумочка. Важко не помітити жіночні форми Злати, якими не може похвалитися навіть її зіркова мама.

У підписі іменинниця поділилася з фоловерами, що зараз відбувається у неї в житті, а також звернулася до американського посольства з проханням видати їй грін-карту. Це дозвіл на постійне проживання в Америці не громадянам цієї країни. Вочевидь, повертатися до України після навчання Злата не планує.

Схожі статті