72–річний Михайло Поплавський показав свою пару: підчепив білявку, яка молодша за нього вдвічі

Михайло Поплавський вийшов на сцену у компанії карколомної білявки, яка молодша за нього майже вдвічі. Як виглядає красуня, дізнайтеся в нашій статті.

Українська пісня року — велике досягнення для співаючого ректора. Усі свої сили та навички він вклав у створення цієї премії і намагається утримувати її на гідному рівні. І цього року йому вдалося перевершити себе. Престарілий мачо заполучив Тіну Кароль у співвведучі. Також компанію йому склали Григорій Решетнік та Лілія Ребрик.

Тіна Кароль завітала до Поплавського та потрапила в його цупкі обійми
Михайло Поплавський показав свою пару

Михайло Поплавський показав свою пару

Так, глядачі вже мали можливість насолодитися неперевершеними нарядами та виглядом ведучих, який створили розкішний квартет цього року.

Для виходу на сцену Михайло Поплавський обрав чорний класичний костюм, а Тіна Кароль обрала сукню з пишними рукавами.

Варто відмітити, що це вперше цього року артистка виступила у ролі ведучої. За офіційною версією поп-діва вирішила припинити вести проєкти на телебаченні, щоб сфокусуватися на своїй кар’єрі. Однак, співаючий ректор запросив артистку викладати у його Інституті культури. Тепер же Кароль приєдналася і до його премії.

Нагадуємо, що Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла правду, чому її замінили на Іванну Онуфрійчук у танцювальному проєкті. Виявляється, жінку запросили на комерційній основі. Таким чином Кароль натякнула на те, що місце  поряд з Горбуновим купили. І сталося це майже одразу після весілля Онуфрійчук з казахстанським мільйонером Алмазом. Телеведуча вирішила не виправдовуватися, і звинуватила поп-діву у пліткарстві.

Тим часом співаючий ректор не зменшує обертів і працює що є сили.

Схожі статті