Куди зникли зі сцени та як зараз виглядають головні красуні “Фабрики зірок”: Таня Воржева, Єва Бушміна, Еріка

На українській "Фабриці зірок" було багато яскравих красунь, але не кожній з них вдалося закріпитися в шоу-бізнесі. Дізнайтеся, як склалося життя Тані Воржевої, Єви Бушміної та Еріки.

Вперше шоу “Фабрика зірок” на вітчизняному телебаченні стартувало у 2007 році. Цей новий формат допоміг молодим і талановитим людям спробувати свою вдачу та пробитися на сцену. В матеріалі “Сенсації” читайте, як склалася доля головних красунь проєкту.

Тетяна Воржева

Таню прозвали українською Анджеліною Джолі, і це неспроста – співачка дійсно зовні дуже схожа на популярну голівудську акторку. Втім, сама вона вважає схожість з нею своїм головним недоліком:

“Я від цього вже втомилася. До цієї акторки у мене абсолютно нейтральне ставлення. Хотілося б просто бути собою”, – розповідала Воржева в інтерв’ю.

Куди зникла українська Анджеліна Джолі Таня Воржева
Куди зникла українська Анджеліна Джолі Таня Ворже

Попри надії фанатів, після “Фабрики” кар’єра Тетяни до неба не злетіла. Як каже екс-фабрикантка, справа в ній:

“Мені життя давало багато шансів, але я – людина нового покоління. Мені важлива внутрішня наповненість. Прагнення до популярності, матеріальних благ вичерпало себе”.

Як зараз живе і виглядає Тетяна Воржева
Як зараз живе і виглядає Тетяна Воржева

Тим не менш, співати Воржева продовжує. Також вона веде власний подкаст на YouTube.

Єва Бушміна

У 3 сезоні “Фабрики” Єва зайняла 5 місце, згодом після чого уклала контракт з жіночим тріо “ВІА Гра”. У 2010-му вона стала третьою солісткою разом з Надією Мейхер та Альбіною Джанабаєвої, коли пішла Тетяна Котова, а у 2012-му Бушміна розпочала сольну кар’єру.

Куди зникла зі сцени Єва Бушміна
Куди зникла зі сцени Єва Бушміна

Вже у 2016-му співачка здивувала шанувальників та об’явила, що проєкт “Єва Бушміна” закритий. На його місце прийшов інший під назвою “LAYAH”. Дівчина повернула собі справжнє ім’я Яна та в новому іміджі виступає такою, яка вона є насправді.

Еріка

Анастасія Кочеткова, саме так з народження звуть Еріку, у 17 років перемогла у проєкті “Американський Шанс”. Її талант оцінили Стіві Вандер, Ерік Робертс, Браян Макнайт. У 19 виконавиця приєдналася до учасників “Фабрики зірок”. Після отримання призового місця стала співпрацювати з продюсерським центром Сергія Кузіна.

MamaRika
Як склалася доля Еріки з Фабрики зірок

У вільне плавання вона пішла через 5 років після закінчення контракту. Свій псевдонім Еріка змінила на MamaRika, а разом з ним змінився і репертуар. Співачка не хотіла тягнути за собою шлейф “попсового” минулого:

“Музичний проект Еріка був комерційним, а проект MamaRika — моя душа. У ньому я справжня”, – зізналася артистка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.