|
17.02.2022 17:29

“Дітей полишив”: 37-річний Володимир Остапчук розповів про батьківство і плани на нову дружину-красуню

Новий шлюб популярого ведучого Володимира Остапчука і його розлучення з дружиною Оленою стало найбільш обговорюваною темою шоу-бізнесу у 2020 році.

Володимир Остапчук став справжнім улюбленцем публіки: легкий гумор, елегантний шарм та чарівна посмішка зробили його суперзіркою. Втім популярності додало ще й сумбурне особисте життя.

Шоумен міг би стати зразковим сім’янином, не розлучивсь він з Оленою Войченко. Полишивши дружину з дітьми та завівши стрімко нові стосунки, Остапчук накликав на себе справжню хвилю хейту.

37-річний Володимир Остапчук розповів про батьківство

Варто зазначити, що з екс-коханою він був у шлюбі з 2007 по 2020 роки. У 2013 у подружжя народилася донька Емілія, а у 2018 синочок – Еван-Олександр. Здавалося, що щастя цієї родини не скінчиться ніколи. Втім, доля зробила крутий поворот: 15 жовтня 2020 року Володимир одружується з Христиною Горняк.

37-річний Володимир Остапчук розповів про батьківство

Багато фанатів за таке рішення ополчилися на ведучого. Навіть невинна світлина з дитиною на руках викликає вже бурю емоцій. Здебільшого негативних, у підписників.

Нещодавно шоумен показав світлину зі своїм карапузом та розповів про своє батьківство:

“Люблю бути татком”

Втім, йому користувачі Інстаграму не повірили, гнівно написавши:

  • “Любити і бути, дві різних речі”
  • “Ага, зате дітей полишив”
  • “Тож вирішив жити з новою бабиною без своїх дітей”
  • “Взяли дитину напрокат?”

Сам же Володимир взяв за правило на такі грубощі не відповідати ні злом, ні добром. Він пропускає весь негатив, радуючи лише справжніх прихильників гарними свіжими світлинами і своїми щирими історіями.

З новою ж дружиною у нього купа творчих і особистих планів, але про малюків пара ще не думає.