Зірка ТСН Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України: невже ведуча піде стопами Зеленського?

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук прокоментувала пропозицію Ігоря Коломойського стати Президентом України. Усі деталі в нашій статті.

Чотири роки тому Україна вперше отримала президента-вихідця із шоу-бізнесу. Ним став Володимир Зеленський, який на даний момент отримує вельми різні відгуки про свою роботу.

Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком
Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Нещодавно олігарх Ігор Коломойський дав ексклюзивне інтерв’ю Комсомольській правді, у якому зізнався, що не бачить нікого на посаді голови країни, окрім представників журналістики. Чоловік вирішив, що Наталія Мосейчук прекрасно впоралася б з цією задачею. І можливо він має рацію, адже зірка має великий досвід спілкування з політиками, так як веде програму “Право на владу”.

Наталя Мосейчук
Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

Теледіва не змусила чекати на відповідь і прокоментувала цю пропозицію публічно. Зокрема, зірка не відмовляється від імовірності зайняти цю посаду, але й погоджуватися не квапиться.

Як виглядає старший син Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук розглядає пропозицію стати головою України

“Очевидно, таких людей, як пан Коломойський, дуже багато, які є телеглядачами, зокрема і “1+1″ і які, вочевидь, непогано до мене ставляться, тому у них є резон, що я можу піти в політику. Щоправда, я ще нічого не вирішила”, – сказала вона.

Варто відмітити, що Володимир Зеленський також не з першого разу погодився з ідеєю стати Президентом. На особистій сторінці коміка в соціальній мережі Instagram роками написували фанати про те, що він здатен зайняти це місце і дати новий курс Україні. Тим не менш, більшість громадян не воліють бачити гумориста на другому терміні.

Схожі статті