Марічка Падалко розповіла правду про справжній характер Лідії Таран: ходила на побачення з чоловіком подруги

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко розповіла правду про справжній характер своєї колеги та подруги Лідії Таран. Зірок пов'язує давня історія.

Колектив телеканалу 1+1 великий і дружній. Більшість колег підтримують не лише робочі стосунки, а й у звичайному житті не проти провести вихідні разом. Є серед них і такі, що навіть поріднилися. Зокрема, дружбі Лідії Таран і Марічки Падалко вже стільки років, що не пригадати всі моменти, які їх об’єднують. Цікаво, що познайомилися журналістки поза камерами – на 10-річчі Національного олімпійського комітету України.

Одного разу Марічка розкрила шанувальникам неймовірну історію про те, як відправляла Лідію на побачення зі своїм майбутнім чоловіком Єгором Соболєвим, після чого Падалко засипала подругу “дівочими” питаннями:

“Колись Лідка замість мене ходила на перші мої побачення з майбутнім чоловіком, і я її мучила потім багаторазовими запитаннями, “що і як він про мене казав”, і чи “страждає”.

Зауважимо, що на момент зародження почуттів між Єгором і Марічкою вони обидва були одружені з іншими половинками. Піти за покликом серця Падалко все ж таки наважилася, коли зрозуміла, що не хоче прожити таке життя, яке зовні виглядає ідеальним, а всередині все зовсім не так.

Сама доля натякала на те, що ведуча і Соболєв – створені одне для одного, адже у них навіть день народження в один день. Свою власну історію кохання вони почали будувати, розірвавши попередні стосунки.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Лідія Таран ходила на побачення з чоловіком Марічки Падалко

Вже багато років пара щаслива у шлюбі і виховує трьох дітей, а Лідія – хрещена мама їхнього старшого сина Михайла.

Схожі статті