Тіна Кароль у сукні з екстремальним розрізом та прозорими вставками затьмарила скромницю Катю Осадчу (ФОТО)

Тіну Кароль недарма називають іконою стилю українського шоу-бізнесу. Подивіться на зухвалий образ артистки, від якого неможливо відвести погляд.

Фірмові родзинки стилю Тіни Кароль – локони, червона помада, чорні стрілки на повіках. Вже давно вони стали візитівкою співачки, хоча й експериментувати зі стилем зірка не боїться. Не так давно поп-діва змінила зачіску – освітлила волосся та обрізала чубчик. Надихнулася вона на це під час написання свого одинадцятого альбому “Двойной рай”. Примітно, що присвятила вона його “одній людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”.

Фанати впевнені, що мова йде про молдавсього мачо Дана Балана, з яким Тіні давно приписували роман. Чутки про це розповсюдилися після взаємного флірту артистів на зйомках шоу “Голос країни”. Втім, жодного разу вони не підтверджували і не спростовували підозр публіки.

Тіна Кароль розкрила всі деталі їхніх стосунків з Даном Баланом
Тіна Кароль присвятила альбом Дану Балану

Згодом після того, як фурор від нового альбому Кароль спав, вона знову повернулася до звичного стилю, і він дуже їй пасує. Цього разу мережа у захваті від образу співачки на премії “Українська пісня року”.

Так, на фанатській сторінці Тіни Кароль в Інстаграмі з’явилися кілька світлин у чорній блискучій сукні з доволі відкритим верхом і двома прозорими вставками – одній в області талії, другій – на стегнах. Все це доповнили яскрава помада, елегантна укладка та сережки-кільця.

Поруч з Тіною позувала і телеведуча Катя Осадча, але на думку користувачів мережі, Кароль затьмарила колегу.

Тіна Кароль затьмарила Катю Осадчу у сукні з прозорими вставками
Тіна Кароль затьмарила Катю Осадчу у сукні з прозорими вставками

Також на YouTube-каналі “Одна минута” дізнайтеся, чи зайняте серце артистки коханням після втрати чоловіка Євгена Огіра:

Схожі статті