Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у напівпрозорій білизні показала фігуру після пологів (ФОТО)

Дружина та концертна директорка українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показала результат нової фотосесії у чутливому комплекті білизни.

Віктор Павлік наразі одружений вчетверте. Його обраницею стала молодша на 29 років Катерина Репяхова. В юності вона була великою фанаткою свого майбутнього чоловіка і навіть не уявляла, що піде з ним під вінець. Втім, саме така доля їх спіткала. У 2020 році закохані одружилися, а через рік у них народився син Михайло, якого вони ласкаво називають Михасиком.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином

Варто зауважити, що пара зіштовхнулася з безліччю критики, оскільки їхні стосунки почалися, ще коли Віктор був у шлюбі з попередньою дружиною Ларисою Созаєвою. Тим не менш, громадський осуд лише зміцнив кохання пари, тож зараз вони щасливі і разом дивляться у світле майбутнє.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показала фігуру в білизні

За подробицями сімейного життя подружжя можна спостерігати в Інстаграмі Катерини Репяхової. Вона – доволі популярна блогерка, яка заробляє немалі гроші на своєму блозі. Попри те, що дружина Віктора Павліка – молода жінка, вона надає перевагу скромним образам без зайвих відвертостей. Втім, цього разу Каті поділилася результатом нової “білизняної” фотосесії.

“Для того, щоб відчувати себе впевненою – все має бути ідеально навіть там, де ніхто не бачить. Вважаю, що гарна білизна робить жінку більш впевненою у власній привабливості, піднімає самооцінку і настрій”, – пише Репяхова.

Комплект дуже ніжний, жіночний, з прозорими вставками і мереживом. В захваті від нього не лише Катерина, а й безліч її коментаторів, які засипали блогерку купою компліментів.

Схожі статті