36-річний Віталій Козловський заплакав від щастя: “Реву та ком у горлі” — хто народився у виконавця?

Ні для кого не секрет, що часом артисти можуть бути вельми емоційними. Це можна сказати і про Віталія Козловського, який ніколи не скупиться на емоції.

Популярний український виконавець Віталій Козловський завжди намагався бути максимально відвертим зі своєю аудиторією. Про власні гріхи він говорив так само відкрито, як і про перемоги, а скандали з Ігорем Кондратюком та Раміною Есхакзай не можуть вивести його з колії.

Екс-наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай привселюдно пригадала конфуз з колишнім у постілі
Віталій Козловський заплакав від щастя через народження хіта

Він сам готовий підлити олії у вогонь і додати декілька цікавих деталей, щоб доповнити ту картину, яка складається перед очами глядачів. А у питанні творчості він так само відвертий та емоційний.

Віталій Козловський заплакав від щастя

Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася невеличке сторіз, у якому він показав кадр із студійного запису треку і поділився емоціями. Сама композиція транслює відчуття щастя, але вона пронизала Віталія настільки, що довела його до сліз та стала причиною кому у його горлі.

Віталій Козловський заплакав від щастя через народження хіта. Скріншот особистої сторінки співака

Артист не стримував емоцій і першим написав відгук про свій майбутній хіт, який в нього народився напередодні.

Варто відмітити, що не кожну свою пісню він супроводжує подібними коментарями, тож очікуюєься дещо незабутнє та дуже трепетне. Сподіватимемося, що фанати Віталія Козловського зможуть з гідністю оцінити його твір.

Нагадуємо, Віталій Козловський досі судиться з Ігорем Кондратюком за право виконувати його пісні, які були для нього створені на початку його творчої кар’єри. Конфлікт між продюсером та артистом триває понад 10 років.

Схожі статті