Наташа Корольова засумувала за домівкою та заспівала українською під акомпанемент мами: “Ось кого на Євробачення”

Наташа Корольова поділилася в особистому блозі новим відео з домашнього архіву. Артистка згадала свої корені та заспівала українську пісню разом із мамою.

Наташа Корольова зараз вважається російською співачкою і навіть має звання заслуженої артистки РФ, хоча народилася майбутня зірка в столиці України й саме тут розпочинала свій творчий шлях. У новій країні виконавиця знайшла й кохання усього свого життя – танцівника Сергія Глушка, відомого як Тарзан, та подарувала його сина Архипа. Через зміну місця проживання Наташа не один раз опинялася у центрі скандалів та отримувала на свою адресу хвилю негативу.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Але все ж власне коріння складно сховати, що Корольова й продемонструвала на новому відео, яким поділилася в особистому блозі. У кадрі зірка проводила домашню репетицію – тренувала вокал та розспівувалася. На кадрах в Інстаграм помітно, що поряд із артисткою сидить її мама Валентина Іванівна Поривай, жінка акомпанує знаменитій доньці, а сама Наташа виконує композицію “Ой у гаю, при Дунаю”.

“Найчастіший питання яке мені задають: чим я піднімаю собі настрій? Ось це відео з сімейного архіву заряджає мене хорошим настроєм завжди! Дивитися до кінця!!!”,- написала Наташа Корольова в описі до відеозапису.

На кадрах виконавиця співає без макіяжу, з неукладеним волоссям і одягнена в білий домашній халат. Мама артистки одягнена в квітчасту сукню.

  • “А хтось ще “виступає” проти такої чудової, талановитої матусі Наташиної… Браво, Людмила Іванівна!!!”,
  • “Дуже душевно. Ваша сім’я-приголомшлива! Дуже вас люблю!”,
  • “Як круто!!! А як серйозно і хвилююче мамуля дивиться на Вас!!!”,
  • “Розумнички, наші дівчатка україночки”,
  • “Ось кого варто на Євробачення відправляти”, – пишуть користувачі мережі в коментарях.

Схожі статті