39-річний Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині: “Два зайчики”

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував фотографію свого єдиного спадкоємця Леона та схвилював мережу. Усі деталі в нашій статті.

Ніхто навіть і не сумнівався, що принциповий перфекціоніст Влад Яма стане хорошим батьком. Народження первістка він тривалий час приховував, як, власне, і свою кохану Ліліану.

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині

Однак, згодом чоловік прийняв рішення зробити свою родину публічною, і почав показувати аудиторії і єдиного спадкоємця, і кохану. Хлопчик Леон добре знайомий з поняттям слави та популярності, і для нього вона є звичайно справою.

Поки що пара виховує лише одну дитину. На другого спадкоємц Ліліана та Влад досі не наважилися. Зіркове подружжя активно відпочиває, подорожує, а також займається вихованням спільного сина. Зокрема, Влад постійно його тренує на майданчику та суворо спостерігає за його успіхами в навчанні.

Влад і Ліліана Яма
Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині

Пара не приховує, що подумує про поповнення в родині, але поки що вони обмежилися домашньою твариною. Таким чином Леон має можливість навчитися піклуватися про іншу істоту та стати більш відповідальним. Мова про другу дитину не йде.

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині. Скріншот особистої сторінки хореографа

Нещодавно зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію сина, який сидів перед тарілкою з зайчиком з їжі. У дописі хореограф здивував заявою, що Леон — не єдиний зайчик. На жаль, справжнього другого “зайчика” у сімействі поки що чекати не варто.

Схожі статті