“Системна робота з психотерапевтом”: Злата Огнєвіч зізналася, що Андрій Задворний довів її до лікарського кабінету

Злата Огнєвіч розповіла в особистому блозі, що регулярно відвідує психотерапевта. Для чого зірка звернулася за допомогою до лікаря — читайте у матеріалі.

Українська співачка Злата Огнєвіч прославилася у 2-13-му році на увесь світ, коли взяла участь у пісенному конкурсі Євробачення. Виконавиця привезла на Батьківщину почесну бронзу, а її трек і досі користується популярністю закордоном.

Менше пощастило Злати в особистому житті. У свої 36 років вона все ще у пошуках свого єдиного кохання. Виконавиця зізнавалася, що надзвичайно мріє про сім’ю та дітей. Вона навіть зважилася стати другою Холостячкою в однойменному шоу на “СТБ”.

Злата Огнєвіч не виходить від психотерапевта
Злата Огнєвіч не виходить від психотерапевта

У фіналі красуня-співачка зупинити свій вибір на бізнесмені та пілоті Андрії Задворному. Їхні стосунки здавалися казкою з екранів телевізору, проте реальність виявилася набагато жорстокішою – Андрій вирішив розірвати відносини через місяць після зйомок фільного епізоду:

“Це було моє рішення. Півтора місяці ми були щасливі. Але я не мав бажання повертатися. Я перестав відчувати те, що відчував раніше. Я був закоханий. Як тільки ми повернулися до Києва, я відчував себе щасливим, наповненим, я відкладав усі справи і біг до Злати, ми могли годинами валятися на ліжку, обговорювати все, що завгодно, а потім усе це зникло. В мене не було претензій. Були почуття, а тепер їх немає”, – прокоментував чоловік своє рішення.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Тепер виконавиця ділиться, що відвідує психотерапевта, який допоміг їй розкрити себе та змінитися в кращу сторону. За словами артистки зараз для неї це досить важливий крок, і вона дійсно почала пізнавати саму себе. Хоча від моменту Холостячки-2 пройшло вже декілька місяців, Огнєвіч переживає цю ситуацію, щоб у майбутньому таки побудувати щасливі стосунки.

Злата Огнєвіч лікується у психотерапевта
Злата Огнєвіч лікується у психотерапевта

Злата також порадила прихильникам не відкладувати походи до подібного спеціаліста та проговорювати усі проблеми на сеансах з психотерапевтом.

Схожі статті