Осадча влізла в сімейне життя Аліни Гросу та вивела з себе її нареченого: вираз обличчя Полянського гідний уваги

Декілька тижнів тому Катерина Осадча надала візит Аліні Гросу, яка проживає разом зі своєю родиною та коханим Романом Полянським у заміському будинку.

На відміну від своєї коханої Роман Полянський не в захваті від того, що за його особистим життям активно слідкують журналісти. У свою чергу Аліна Гросу на короткій нозі з пресою, активно роздає інтерв’ю та відвідує різноманітні студії. Усе заради того, щоб поближче ознайомити аудиторію зі своєю творчістю.

Як виглядає падчерка Аліни Гросу
Осадча влізла в сімейне життя Аліни Гросу та вивела з себе її нареченого

Як відомо, Катерина Осадча час-від-часу відвідує домівки різних зірок. Це ексклюзивний матеріал, який набирає багато переглядів та цінується серед глядачів. Декілька тижнів тому Катя надала візит співачці, яка проживає разом зі своєю сім’єю у заміському будинку. Однак, здається, що Роману подібні гості прийшлися не до смаку.

Осадча влізла в сімейне життя Аліни Гросу та вивела з себе її нареченого

Так, на фотографіях, які були зроблені з метою повідомити телеглядачів про те, що скоро вони можуть побачити Осадчу в гостях у Гросу користувачі мережі помітили, що Роман Полянський виглядає дуже нещасливим і навіть роздратованим.

Таких коментарів на особистій сторінці Аліни Гросу в соціальній мережі Instagram безліч.

Осадча влізла в сімейне життя Аліни Гросу та вивела з себе її нареченого. Скріншот коментарів під публікацією співачки

І хоча співачка намагалася пояснити, що насправді це просто невдалі кадри, переконати у цьому аудиторію виявилося не так просто.

Осадча влізла в сімейне життя Аліни Гросу та вивела з себе її нареченого. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадуємо, що з Романом Полянським Аліна Гросу зійшлася після розлучення з Олександром Комковим. За офіційною версією розрив стався з ініціативи її колишнього чоловіка. Зараз Олександр одружений і має дитину, а співачка намагається не відставати і також планує з Романом сімейне життя.

Схожі статті