Поплавський переключився з молодиць на Гросу: підняв Аліну на руки і не приховував свого відношення до неї

Аліна Гросу поділилася новими фотографіями в особистому бозі, на яких вона позувала з Михайлом Поплавським. Одне з них виявилося архівним - знімку вже більше 20 років.

26-річна співачка Аліна Гросу, не дивлячись на її юний вік, вважається старожилом українського шоу-бізнесу. Все тому, що зіркову кар’єру вона розпочала ще у три роки, а вже у семирічному віці Аліна стала професійною співачкою, яка поступово підкорювала шоу-бізнес. Дівчинку активно підтримували її батьки та хрещена мама – співачка Ірина Білик, яка й писала їй перші пісні.

Аліна Гросу: зараз та у дитинстві
Аліна Гросу: зараз та у дитинстві

З часом Гросу довелося прикласти чимало зусил, щоб змінити ставлення слухачів до її творчості. Артистка виросла та почала виконувати пісні про кохання, розлуку та власні переживання. Та й образ Аліни став жіночним та елегантним, проте аудиторія все ще сприймала її як “Маленьку Бджілку”.

Користувачі мережі почали активно слідкувати за її романами – зірка встигла в 26 років вийти заміж, розлучитися, а після цього закрутити роман із актором Романом Полянський, який заради молодої співачки переїхав до Києва.

Тож зараз Аліна товаришує з більшістю українських артистів. Вона виросла в них на очах, а зараз створює провідним співакам конкуренцію за сцені за любов та прихильність слухачів. Відвідує Гросу й світські заходи, зокрема вона з’явилася на червоній доріжці премії “Українська пісня року”, яку заснував Михайло Поплавський.

До речі, з самим співочим ректором Аліна знайома з самого дитинства. Як доказ, артистка опублікувала в своєму особистому блозі фотографію з Михайлом Михайловичем, на якій шоумен тримає маленьку Гросу на руках. Скоріш за все, кадр був зроблений більше 20 років тому.

Поплавський взяв Аліну Гросу на руки
Поплавський взяв Аліну Гросу на руки

“Я дуже вдячна Михайлу Поплавському за підтримку з першого дня нашого знайомства, а це вже цілих 22 роки. Дякую, що підтримуєте Україномовну музику, що надихаєте її створювати, що вирощуєте нові таланти і знаходитеся усі ці роки на гребені хвилі”, – написала Аліна.

Схожі статті