|
18.02.2022 16:36

35-річний Олександр Еллерт зізнався, чому насправді вони з Ксенією Мішиною носили обручки: були подружжям

Розрив стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта свого часу шокував їхніх фанатів, адже вони були впевнені, що у зірковій парі все в порядку. Тим не менш, сильне кохання призвело до того, що акторка більше не змогла перебувати у цьому союзі і вирішила піти. Як повідомляють обидва, ініціювала розставання саме вона.

Олександр Еллерт зізнався, чому насправді вони з Ксенією Мішиною носили обручки

У інтерв’ю Славі Дьоміну гуморист зізнався, що йому бракувало уваги, інколи він її ревнував і все це в комплексі спричинило кризу. Розлом стався влітку, а далі йому просто забракувало сил все налагодити.

Олександр Еллерт зізнався, чому насправді вони з Ксенією Мішиною носили обручки

Як відомо, Олександр мав двох дружин до зустрічі з Ксенією Мішиною і в інтерв’ю акторку він називав третьою. На запитання журналіста про те, який насправді статус носили їхні стосунки, він чесно зізнався, що це був цивільний шлюб. Він був її чоловіком, а вона його дружиною.

“У нас, мабуть, був цивільний шлюб. Ми ходили з обручками, ми іноді називали (одне одного – ред.) “чоловік-дружина”, – зазначив Еллерт, який продовжує носити обручку, яку одягнув на честь їхнього кохання.

Олександр Еллерт зізнався, чому насправді вони з Ксенією Мішиною носили обручки

Також чоловіки зачепили у розмові сина Ксенії Платона, який за час стосунків її матері з гумористом дуже до нього прив’язався. Однак, Олександр вважає, що буде неправильно спілкуватися з хлопчиком і повністю обірвав з ним зв’язки. Еллерт планує спочатку помиритися з його мамою, а потім розібратися із пасинком.