Знамениті чоловіки, які покинули дружин і дітей заради коханок: Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук, Віктор Павлік

Все частіше здається, що у сучасному світі надійний  та довготривалий шлюб – небувала рідкість. Особливо це стосується зіркових сімей.

Сенсація пригадала міцні родини українського шоу-бізнесу, які розбили коханки.

Арсен Мірзоян

Про Арсена широка публіка дізналася після його участі в талант-шоу “Голос країни”. Саме там він познайомився і здружився з донькою народної артистки Ніни Матвієнко Тонею. Мірзоян втілював на проєкті образ зразкового сім’янина, адже вдома на нього чекали дружина і двоє синів, тож публіка була неабияк здивована новиною про його роман з Антоніною.

Арсен Мірзоян розповів, як вони з Тонею Матвієнко усамітнюються в будинку тещі
Арсен Мірзоян покинув дружину і дітей заради Тоні Матвієнко

В одному зі своїх інтерв’ю Арсен зізнався – довго наважувався на розлучення заради нових почуттів, однак зрештою вирішив піти за покликом серця. Діти Мірзояна залишилися жити з колишньою дружиною, яка не стала на заваді спілкуванню батька з синами навіть після його рішення покинути родину.

Сини Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Потап

Новина про весілля Потапа і Насті Каменських сколихнула шоу-бізнес. Виявилося, що саме почуття репера до співачки поставили крапку у його шлюбі з Іриною Горовою. Тим не менш, вона не тримає зла на екс-чоловіка та не забороняє йому брати участь у вихованні спільного нащадка – сина Андрія.

Потап та Настя Каменських
Потап покинув дружину і сина заради Насті Каменських

Володимир Остапчук

Шоумен Володимир Остапчук зрадив своїй колишній дружині Олені Войченко з нинішньою Христиною Горняк. Вже через рік стосунків вони одружилися, а Олена відтепер веде з ведучим боротьбу за опіку над дітьми – дочкою Емілією та сином Еваном.

Володимир Остапчук з дружиною Христиною
Володимир Остапчук покинув дружину і дітей заради Христини Горняк

Віктор Павлік

У 2020-му Віктор Павлік одружився вчетверте на своїй концертній директорці Катерині Репяховій, молодшій за нього на 29 років.

Роман з нею артист закрутив, знаходячись у шлюбі з Ларисою Созаєвою, разом з якою боровся за здоров’я сина Павла. Втім, хвороба дитини не скріпила стосунки подружжя, тож Віктор Франкович зрештою пішов від Лори до коханки. Тепер вона є його законною дружиною.

Молода дружина Віктора Павліка в білизні показала фігуру після пологів
Віктор Павлік покинув дружину і сина заради Катерини Репяхової

Схожі статті