Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Владислав Міцкевич розплакався прямо в ефірі: хто з суддів довів кулінара?

Учасник кулінарного шоу Владислав Міцкевич розплакався прямо у ефірі через свою невдачу під у випробуванні. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

До “Битви сезонів” потрапляють фіналісти попередніх програм, які підкорили глядача не тільки своїм талантом, але і харизмою. Іншими словами: ті, хто найбільше запам’ятався.

МастерШеф. Битва сезонів 3 випуск від 05.02.2022
Владислав Міцкевич розплакався прямо в ефірі. МастерШеф. Битва сезонів 3 випуск від 05.02.2022

Аудиторія з нетерпінням чекає на наступні випуски, адже хоче побачити своїх улюбленців.

Владислав Міцкевич розплакався прямо в ефірі

У брутального Владислава Міцкевича також є своя фан-база, але цього разу він здається їх сильно здивує. Чоловік розплакався прямо в ефірі перед Ектором-Хіменесем-Браво.

Так, нещодавно на офіційній сторінці кулінарної програми в соціальній мережі Instagram з’явився новий проморолик, за допомогою якого маркетинговий відділ шоу намагається привернути увагу до наступного випуску.

У цьому відривку Ектор Хіменеса-Браво супроводжує Владислава Міцкевича, який намагається вгадати на смак поставлені перед ним страви. Завдання ускладнюється тим, що певні продукти імітують смак абсолютно інших продуктів, а очі учасника закриті щільною пов’язкою. Тобто звичайному обивателю відгадати продукти просто нереально.

Але, здається, що і досвідченим кулінарам це завдання виявилося не по силах, адже в якийсь момент Владислав Міцкевич присів та заплакав. І хоча його конкуренти щиро за нього вболівали, здається, що йому так і не підкорилося знання істинного смаку.

Нагадуємо, що з шоу вже вибуло три учасника, і боротися за звання переможця залишаються найсильніші та найталановитіші кулінари. Серед них є і Міцкевич, якого дуже підтримують глядачі.Серед них є і Міцкевич, якого дуже підтримують глядачі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.