У родину холостяка Миколи Баскова неочікувано прийшло нове лихо: самотній артист довго приховував таємницю

Колишній тесть співака Миколи Баскова та за суміцництвом його екс-продюсер опинився за ґратами. Через що родич видатного артиста має проблеми із законом - читайте далі.

45-річний Микола Басков завжди користувався успіхом у жіночої половини аудиторії. Натуральний блондин, як сам себе називає співак, з пронизливим вокалом, сяячою усмішкою та неймовірною харизмою просто не міг не закохати в себе. Але в реальності особисте життя артиста було не таким яскравим, як може здатися.

Микола довгий час шукав “даму свого серця”, з якою б міг прожити душа в душу довгі роки. Йому приписували романи з Анастасією Волочковою, моделлю Вікторією Лопирьовою та іншими знаменитими жінками. Однак, що з них правда, а що – лише піар-кампанія досі не відомо навіть найвідданішим прихильникам.

Микола Басков та Вікторія Лопирьова
Микола Басков та Вікторія Лопирьова

Достеменно відомо про двох жінок у житті Баскова, з якими він дійсно намагався побудувати родину. У 2008 році виконавець зустрічався з телеведучою Оксаною Федоровою, пара навіть заручилася, однак справа до весілля так і не дійшла. У 2011-му Оксана та Микола офіційно оголосили про розставання.

Микола Басков та Оксана Федорова
Микола Басков та Оксана Федорова

Першою ж обраницею іменитого артиста була донька його екс-продюсера Бориса Шпігеля – Світлана. Пара прожила разом в офіційних стосунках майже 6 років, однак все рівно розлучилася. Жінка подарувала Баскову його єдиного сина Броніслава, однак артист не часто спілкується з хлопчиком. Подейкують, що саме бізнесмен Шпігель проти відносин сина з батьком.

Нещодавно стало відомо, що колишній тесть Баскова опинився за ґратами через звинувачення у хабарі на 31 мільйон рублів. Вперше про порушення закону мільярдером Борисом Шпігелем заговорили ще навесні 2021 року. З того часу Шпігель збирався доводити свою невинність. Але 18 лютого з’ясувалося, що слідство має намір продовжити підприємцю запобіжний захід, а значить, розраховувати на швидке помилування колишньому родичу Миколи Баскова не доводиться.

Борис Шпігель з донькою Світланою
Борис Шпігель з донькою Світланою

Схожі статті