Опустилися руки: батько Жанни Фріске повідомив невтішну новину про онука, з яким він не бачився багато років

Батько покійної Жанни Фріске дав інтерв'ю, в якому розповів невтішні новини про свого онука. Що зараз відбувається у зірковій родині, дізнайтеся в наші статті.

Конфлікт між батьком Жанни Фріске Володимиром Борисовичем та її цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим розгорівся одразу після смерті співачки. Тато покійної був звинувачений у розкраданні грошей, які росіяни зібрали для лікування артистки, а її коханий одразу забрав сина і заборонив йому бачитися з дідусем.

Батько Жанни Фріске повідомив невтішну новину про онука

Батько покійної Жанни Фріске програв суд
Батько Жанни Фріске повідомив невтішну новину про онука

Старший Фріске закликав до людей та телебачення, намагався усіма правдами та неправдами забрати онука до себе, але все марно. Не допоміг і суд, адже у дитини живий батько, який може про нього подбати. Хрещена мати Платона встала на сторону дідуся, тому також не допускалася до дитини.

На даний момент Дмитро одружений і в нього навіть народився другий син. Старшому спадкоємцю він досі не дозволяє бачитися з сім’єю матері, і у зв’язку з цим Фріске дав ексклюзивне інтерв’ю. Чоловік поскаржився пресі, що не може добитися результатів по цій справі і ба більше, у відповідь отримує від Дмитра лише брехню.

Син Жанни Фріске
Батько Жанни Фріске повідомив невтішну новину про онука

Хлопчику цього року стукне дев’ять, але він 3 роки не спілкувався з дідусем та бабусею. Володимир Фріске змінив ставлення до ситуації, залишив спроби досягти зустрічі з Платоном.

“А з Платоном так і не спілкуємося, ховає, ховає геть дитину. Каже, що у Білорусії, а насправді дитина тут! Та й Платоша росте, віримо, що виросте і сам прийде, все зрозуміє”

Варто відмітити, що аудиторія досі розподілена на два табори у цьому питання і також не може дійти згоди.

Схожі статті