Цілувався по кутках з Бльоданс, а одружився зі спадкоємицею бізнес-імперії: як склалося особисте життя сина Ротару

Як заявляла раніше Софія Михайлівна Ротару, в їхній родині дуже високі сімейні стандарти. Та чи відповідав їм її єдиний син Руслан Євдокименко?

Софія Ротару втратила коханого чоловіка Анатолія Євдокименка 20 років тому, але сьогодні у її житті немає місця самотності. Її головною опорою, як і раніше, залишається сім’я. Руслан, єдиний син артистки, подарував їй чудову невістку та двох онуків, яких співачка дуже любить. Знаменитість рідко розповідає про життя своєї сім’ї, тому доля її спадкоємців завжди викликає у шанувальників непідробний інтерес.

Як склалося особисте життя сина Ротару

Руслан народився 51 рік тому. Софія Ротару та її чоловік Анатолій Євдокименко були на сьомому небі від щастя. Спочатку молода сім’я жила у місті Чернівці у батьків чоловіка, а потім перебралася до Ялти. У новому місці у Руслана з’явилися не лише друзі, а й перші закоханості. Наприклад, у юнацтві спадкоємець артисти проводив час з Евеліною Бльоданс, яка теж росла з тих країв.

Слфія Ротару і Руслан Євдокименко
Як склалося особисте життя сина Ротару

Сьогодні такий роман складно навіть уявити. Бльоданс ніколи не була обділена увагою молодих людей і легко перемикалася з одного залицяльника на іншого, а Євдокименко модно одягався, був гарний і катався на дорогій батьківській машині.

Зараз Евеліна згадує колишню закоханість із посмішкою. За словами актриси, вони з Русланом “обіймалися під під’їздом”, “скромно цілувалися” і це не було серйозно. Набагато важливіше юнацьких почуттів для майбутньої зірки було вступ до театрального інституту, тому кохані розлучилися.

Руслан і Світлана Євдокименко
Як склалося особисте життя сина Ротару

Наразі Руслану Євдокименко 51 рік. Чоловік майже 30 років щасливий у шлюбі із дружиною Світланою, яка подарувала йому двох дітей. Початок їхнього роману був затьмарений трагічними подіями у сім’ї дівчини, коли її батько-бізнесмен став мішенню для своїх конкурентів. Подружжя багато років працює разом із Софією Михайлівною та брендом “Ротару”. Молодші спадкоємці сімейства давно виросли і живуть окремо.

Схожі статті