Настя Каменських показала реальну фігуру: “Ніби вже п’ять разів народжувала”

Українська співачка Настя Каменських любить привертати увагу пікантними знімками.

Цього разу Настя Каменських показала нове фото з відпочинку. Співачка не зазначила де саме відпочиває з чоловіком, але відомо, що найчастіше пара їздить до Мексики.

На знімку зірка позує у білому роздільному купальнику з мокрим розпущеним волоссям і краплями води на тілі. Знімок зроблений на фоні гір і моря.

 

Прихильники відразу почали коментувати світлину. Більшість звернули увагу на те, що фігура у співачки така, ніби вона вже неодноразово народжувала. Також підписники заявили, що у співачки Віри Брежнєвої фігура набагато краща, хоча вона мама трьох дітей.

Крім того, фоловери Насті Каменських у коментарях відверто говорили про те, що з широкими стегнами виконавиця легко народить. Це зауваження спровокувало чергову хвилю обговорень у мережі Instagram. Ну і куди ж без чергових натяків на вагітність співачки.

Знайшлися і ті, хто порадив говорити про вагітність лише тоді, коли стане помітним відверто вагітний животик зірки.

Сама ж Настя Каменських ніяк не коментує чутки про її цікавий стан. Але при цьому вона не заперечує, що вони з Потапом планують поповнення в родині.

Це не перше провокативне фото зірки з відпустки. Напередодні Настя Каменських опублікувала світлину біля басейну з розкішним краєвидом на гори і море. збоку видно частину будинку, у якому відпочиває співачка.

Незважаючи на провокативні знімки у мережі всі без винятку прихильники виконавиці розкритикували знімок, зауваживши, що це вже занадто і після весілля її почало заносити. При цьому порадили зірці замислитися про дітей і записати хорошу пісню.

Схожі статті