Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту: “Він потонув у…”

Відома українська співачка Камалія показала, як насправді її чоловік Мохаммад Захур проводить час. Виявляється, пакистанський мільярдер не нудьгує.

Відома українська співачка Камалія заміжня за Мохаммадом Захуром вже понад 20 років. Знайомство пари відбулося під час корпоративу, де артистка виступала для заможних гостей. І хоча на шляху у їхнього кохання було безліч перепон, у тому числі і традиції сімейства Захур, вони усе подолали і навіть стали батьками прекрасних двійнят.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту

Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту

На даний момент Мохаммад не тільки займається бізнесом, але й допомагає своїй дружині створювати хіти. Наприклад, нещодавно він працював над англомовною версію її треку для європейських чартів.

Тож абсолютно не дивно, що чоловік засвітився під час продакшну. Так, артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як літній підприємець відверто балується під час роботи з її співробітникамиками.

Цікаво, що під публікацією, репост якої зробила артистка, знайшлися дуже цікаві коментарі. Зокрема люди звертали на форми режисера Олени Вінярської.

Чоловік Камалії Захур засвітився під час розваг з чорноволосою володаркою величезного бюсту. Скріншот коментарів під публікацією

Нагадуємо, що не так давно співачка потрапила у скандал через неоплату гонорарів стилісту та швачці. На даний момент родина готує позов до суду на молоду людину, яка не виконала свої обов’язки та осоромила співачку на всю країну, виставивши її не в кращому світлі. Також зірка закликала стилістику подати на неї у суд на зустріч, щоб захищати свої права.

Схожі статті