Як виглядає майбутня теща 42-річного Володимира Ярославського: мама Мартиновської Надія Адамівна вподобала зятя

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська вперше за довгий час показала фанатам своїх батьків. Як виглядають майбутні тесть та теща Володимира Ярославського?

Вперше українці дізналися про Ольгу Мартиновську 10 років тому. Вона з’явилася у кулінарному проєкті “МастерШеф”, перемогла і назавжди підкорила серця глядачів.

Ольга Мартиновська зізналася в коханні Володимиру Ярославському
Як виглядає майбутня теща Володимира Ярославського

Її тісне співробітництво з Володимиром Ярославським дуже скоро принесло їй нескінченне джерело піару. Адже наскільки цікава їхня спільна книга рецептів, настільки і особисте життя знаменитостей, яких підозрюють у романі.

Однак, нещодавно Ольга Мартиновська дуже здивувала шанувальників. Кухар вже відверто заявила про те, що перебуває у стосунках з Ярославським. І зробила це на День Святого Валентина.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підтвердили, що вони пара
Як виглядає майбутня теща Володимира Ярославського

Як виглядає майбутня теща Володимира Ярославського

Тож цілком імовірно, що скоро у Володимира Ярославського з’явиться дружина, падчерка Віруня, улюблена теща і тесть. Останніх Оля люб’язно показала своїм підписникам напередодні. Зірка перебувала на відпочинку у Грузії і свою єдину доньку Віру від першого шлюбу залишила батькам.

Як виглядає майбутня теща Володимира Ярославського. Скріншоти особистої сторінки зірки

По поверненню вона показала, де та як живе родина Мартиновських. Виявляється, Надія Адамівна усе життя пропрацювала педагогом, а зараз активно займається рослинами, завдяки яким перетворила свою квартиру на оранжерею.

Літні люди старанно підготувалися до приїзду донечки та зробили для неї страви з кулінарної книги, яку вона створила разом з Володимиром Ярославським. Тож імовірного майбутнього зятя вони точно не цураються.

Схожі статті