Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний вперше розповів про дружину: багато чого приховав від Злати на проєкті

Переможець другого сезону романтичного проєкту Холостячка Андрій Задворний засвітився на дні народженні, де заговорив про дружину. Усі деталі в статті.

Український бізнесмен Андрій Задворний, який прославився завдяки участі у романтичному шоу “Холостячка” на даний момент активно веде блогерську діяльність.

Андрій Задворний
Андрій Задворний вперше розповів про дружину

І хоча після пост-шоу чоловіка захейтили в соцмережі, не дивлячись ні на що, він продовжує бути публічною персоною і не боїться осуду.

Нагадуємо, що після проєкту глядачам показали, що Андрій говорив позаочі Злати Огнєвіч. А саме: чоловік був зацікавлений у піарі і не надто волів шукати кохання у шоу. Почуття сорому захопило його настілтки, що він вибіг прямо зі студії під час перегляду сюжету.

Андрій Задворний вперше розповів про дружину

Андрій Задворний вперше розповів про дружину

Зараз Андрія та Злаиу нічого не об’єднує, окрім півтора місяці стосунків. Однак, увага до чоловіка не зменшується. Мабуть тому, що він вміло привертає її до себе, інтригуючи новинами та відривками зі свого життя.

Наприклад, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому він постав під час вечірки. Друг та партнер Андрія в одній особі святкував власний день народження. Задворний у дописі до кадрів запитав в аудиторії, скільки років дружині. Чоловік не уточнив, при чию благовірну взагалі питає, і до чого тут її вік. Тож питання залишається відкритим.

Андрій Задворний вперше розповів про дружину. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

Нагадуємо, що на проєкт Андрій потрапив розлученим. У екс-учасника є маленька донечка та колишня дружина.

Схожі статті