Безробітна вдова: як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка та чому не бачиться з Софією Михайлівною

У Софії Михайлівни Ротару безліч талановитих родичів. Найзнаменитіша з них — Ауріка Михайлівна, яка також знімала кліпи та давала концерти.

Софія Ротару народилася у великій родині, яка віддала себе музичній індустрії. Окрім легенди естради, у сімействі виросла ще одна зірка — Ауріка Ротару. Досягти висот своєї сестри їй не вдалося, жінка завжди знаходилася у її тіні. Однак, її життя склалося не гірше, ніж у сестри. Вона вийшла заміж за бізнесмена, побудувала кар’єру, народила та збагатилася.

Як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка

Тим не менш, як і її сестрі, на початку дев’яностих Аурелії довелося пережити велике горе — помер її благовірний. Співачці було важко впоратися з втратою, а вже через 15 років вона зрозуміла, наскільки міцним був її тандем з коханим, адже через стільки років він зміг її підтримати.

Як живе забута шанувальниками сестра Ротару Ауріка

Так, знаменитість не змогла давати концерти через пандемію. Отже втратила основне джерело доходу. Але її чоловік подбав про те, щоб у них була нерухомість, яку можна було-б здавати в оренду у темні часи. Такі часи настали, але Аурелія залишилася на плаву. Ба більше, жінка обожнює вирощувати квіти та продукти у саду, тож харчувалася вона також зі своїх же рук.

Варто зазначити, що знамениті сестри вже давно не бачилися. Софія Михайлівна закрилася вдома і виїжджає лише на концерти там на риболовлю. Втім, це зовсім не означає, що сестри не спілкуються. Справа в тому, що технології полегшили їм життя і Софія Ротару просто не вважає за потрібне виїжджати кудись, адже може побачити любу сестру за допомогою телефону.

Схожі статті