44-річна Камалія зганьбилася під час виконання гімну України: під фонограму та навіть не своїм голосом? (Відео)

Відома українська співачка Камалія зганьбилася перед українцями під час виконання гімну України. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Хоча Камалія виконує композиції у жанрі поп-музика, насправді артистка володіє оперним голосом. Знаменитість отримала відповідну освіту і давно підкорила своїх фанатів навичками та силою своїх природніх даних. Тим не менш, в усіх стаються невдачі, і в Камалії також бувають погані дні. Хоча цього разу її провини у чому не було.

Після скандалу з невиплатою гонорарів спливла правда про досягнення Камалії
Камалія зганьбилася під час виконання гімну України

Камалія зганьбилася під час виконання гімну України

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому виконувала гімн України. Голос артистки насправді був неймовірним, виконання ідеальним. Однак, користувачів мережі збентежив один факт — нібито артистка не встигала за фонограмою.

Таке враження склалося через те, що звук запізнювався і не наклався правильно на відеоряд. Тим не менш, підписники цього не зрозуміли.

Камалія зганьбилася під час виконання гімну України. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Не додумавшись розібратися у чому справа, від шанувальників посипалися звинувачення в адресу зірки, нібито вона використовує фонограму і взагалі цей голос їй не належить. У свою чергу Камалія тактично дала зрозуміти, що гімн України ніколи не виконується під фонограму, а завжди на живу, тож імовірність подібного трюку під час перформансу дорівнює нулю.

Нагадуємо, що також артистка неодноразово була звинувачена у тому, нібито вона зобов’язана своєю кар’єрою чоловіку-мільярдеру. Але варто зауважити, що насправді дістатися першого ешелону шоу-бізнесу їй допомогла мама, яка виконувала роль її продюсера. Відомою співачка стала задовго до зустрічі з чоловіком.

Схожі статті