Могилевська сховалася за сонцезахисними окулярами, але не змогла приховати правди: “Захворювання стає явним”

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська звернулася до своїх шанувальників з вельми цікавим повідомленням. Чому артистка опинилася в лікарні?

Наталія Могилевська — впливова постать в українському шоу-бізнесі, яка здатна викликати різні емоції, але байдужою вона ніколи нікого не залишає. Навколо неї вельми багато скандалів, але її люблять та приймають такою, яка вона є.

Наталія Могилевська привселюдно зізналася в коханні чоловіку, який молодший за неї на 15 років
Наталія Могилевська здивувала занедбаним виглядом та розповіла правду про стан свого здоров’я

Володимир Завадюк назвав її скандалісткою, але не припиняє співпрацювати з нею, адже глядачі щиро люблять Наталію та чекають на зустріч з нею.

Наталія Могилевська здивувала занедбаним виглядом та розповіла правду про стан свого здоров’я

Могилевська зарекомендувала себе як вельми працьовита людина, яка пожертвувала особистим життям заради того, щоб створювати та виконувати свої хіти. Однак, і здоров’я зірки сильно постраждало через надмірне навантаження та відсутність режиму.

Співачка постійно то набирає, то втрачає вагу і абсолютно не слідкує за своїм станом, як вона сама зізналася нещодавно у сторіз на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наталія Могилевська здивувала занедбаним виглядом та розповіла правду про стан свого здоров’я. Скріншоти особистої сторінки зірки

Втім, з віком співачка привчила себе все ж таки звертатися до лікарів, щоб вони могли стежити за її організмом і закликає до цього інших. Саме тому співачка нещодавно відвідала лікарню. Вона пройшла обслідування і похизувалася цим. До медичної установи вона прийшла у сонцезахисних окулярах, які ховали її обличчя без макіяжу, з неприбраним волоссям, у теплому пальто, спідниці та светрі.

Схожі статті