Обрала сивого та в окулярах: Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується, поки він готується до весілля

Відома українська співачка Ані Лорак здивувала шанувальників близькістю з невідомим сивим чоловіком. З ким проводила час співачка, дізнайтеся в нашій статті.

7 років стало відомо, що Ані Лорак таки наважилася на розлучення з турецьким бізнесменом Налчаджиоглу. Їхній роман починався наче казка, а закінчився кошмаром. Ще з моменту, коли артистка була вагітна, у мережу стали потрапляти кадри його сумнівних розваг, у вузьких колах говорили про його численні зради, але артистка просто не була присутня, адже знаходилася у гастролях і не могла об’єктивно оцінити ситуацію.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується

Усе змінилося, коли в інтернетом почала блукати світлина, на якій Мурат тримає іншу за стегно. Сумнівів не залишилося. Ані Лорак подала на розлучення, розділила з чоловіком майно і закрила цей зошит здавалося би назавжди.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується

Через декілька років турецький бізнесмен зав’язав стосунки з українською візажисткою Лілією, але через певний час вони розсталися. Саме тоді поповзли чутки про воз’єднання співачки та бізнесмена.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується

Причиною для цього стали відео, на яких екс-подружжя обіймаються та дуже лагідно один з одним поводяться. Тоді ж Лорак заявила, що перевиховала Мурата. Але примирення не сталося.

Мурат возз’єднався з Лілією і вже влітку минулого року повідомив про те, що одружується. Кароліна залишається самотня. Однак, не забуває інтригувати підписників вельми цікавими кадрами. Наприклад, на останніх її поцілував сивий чоловік в окулярах, а вона не приховувала радощів.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується, поки він готується до весілля. Скріншоти особистої сторінки співачки

Ним виявився продюсер Констянтин Контопулос. І у цей час він співпрацював разом з артисткою. Хто ж знав, що в них настільки близькі стосунки.

Схожі статті