Дружина Крутоголова з “Дизель шоу” розповіла про стан 12-річного сина після зіткнення у гонках: “Вже стає на ноги”

Дружина відомого українського гумориста Єгора Крутоголова зробила зізнання про стан їхнього сина, який тиждень тому потрапив в ДТП. Усі деталі в статті.

Тиждень тому син зірки гумористичного проєкту “Дизель шоу” Єгора Крутоголова потрапив у ДТП. Подія сталася в Італії під час змагань по картингу. Дванадцятирічний Лев переживе зіткнення і був терміново доставлений до лікарні. Для перевезення хлопця навіть застосовували гелікоптери. Дитина отримала ушиби внутрішніх органів.

Дружина Крутоголова з Дизель шоу розповіла про стан 12-річного сина після зіткнення у гонках. Фото взяте з блогу Катерини Крутоголової

Дружина Крутоголова з Дизель шоу розповіла про стан 12-річного сина після зіткнення у гонках

Зіркове подружжя було дуже задоволеним ставленням лікарів до маленького пацієнта, а вже сьогодні дружина Єгора опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що Леву стає краще.

Дружина Крутоголова з Дизель шоу розповіла про стан 12-річного сина після
зіткнення у гонках. Фото взяте з блогу Катерини Крутоголової

Вона показала, як хлопчик виглядає зараз, а також і зізналася, що він вже робить свої перші кроки, хоча і не дуже впевнено.

“Щойно синочок зробив свої перші кроки після того, як… Правда спіймав вертольотики, але впорався з їх керуванням і зробив два мужні кроки до крісла! Всім дякую, хто турбується і цікавиться. Повільно, але впевнено нам стає краще”– написала у Facebook Катерина.

Катерина Крутоголова, вочевидь, вже пакує валізи, щоб повернутися до України. Але її сину, звісно, ще необхідне відновлення, щоб подолати тисячі кілометрів до Батьківщини. Судячи з фото, Лев почувається задовільно і готовий активно набиратися сил.

Схожі статті