Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини: сильно розчарований і не приховує цього

Переможець вокального проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин зізнався, що більше не хоче дітей з дружиною Іванною. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року Роман Сасанчин та його дружина Іванна вперше стали батьками. У молодих людей народилася прекрасна дівчинка на ім’я Елізабет. І хоча її поява на світ принесла деякі складнощі, юні батьки вважають себе найщасливішими на світі.

Дружина Романа Сасанчина змінила себе після продажу квартири з Голосу
Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини

Від допомоги бабусь та дідусів вони відмовляються. Мовляв, це їхнє рішення народжувати і їхні сім’ї не мають нести за це відповідальність. Також Роман зараз готує квартиру в Києві, яку виграв на проєкті до продажу, щоб придбати іншу, також у столиці. Пара на даний момент проживає у передмісті Тернополя, де орендує апартаменти за три тисячі гривень.

Роман Сасанчин не хоче дітей від своєї дружини

Як повідомляє Politeka, нещодавно Роман Сансанчин відповів на запитання однієї з  підписниць в соціальній мережі Instagram. Власне, питання передала йому Іванна, адже запитали про майбутнє поповнення у неї.

Виявляється, починаючий співак більше не хоче дітей з Іванною. Пояснює він це тим, що, по-перше, це велика відповідальність, а по-друге, він зіштовхнувся з сильними складнощами після народження Елізабет і в нього більше немає ілюзій стосовно батьківства. Так, хлопець досить суворо відповів:

“Ні в якому разі!”

Іванна вирішила трохи пом’якшити його формулювання та пояснила позицію чоловіка.

“Каже Рома, що ні… Спочатку хотів, а коли мала, не припиняючи, не давала спати, вже схотів різко”, – пояснила причину “відмови” його дружина.

Варто відмітити, що на даний момент основне джерело доходу у пари — мікроблог молодої мами, реклама з якого приносить немаленькі гроші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.