Переможець Холостячки Еллерт банкрут? Після розриву з Мішиною покінчив з роботою в Кварталі і продає своє майно

Переможець першого сезону шоу "Холостячка" Олександр Еллерт зробив зізнання щодо своєї роботи в Кварталі. Також стало відомо, що чоловік продає своє майно.

Всередині лютого Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався про те, як живе після розставання з Ксенією Мішиною. Насправді, розрив з коханою став важким ударом для нього. Гуморист досі сподівається, що зможе повернути прихильність екс-обраниці. Варто відмітити, що пережите змусило переглянути його свої дії та думки. Зокрема, це вплинуло на його роботу у студії “Квартал 95”. З’ясувалося, що він не пише для них жарти вже понад півроку.

Олександр Еллерт припинив працювати к Кварталі

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт припинив працювати к Кварталі

Так, 18 лютого видання Гордон повідомило, що після перерви у роботі тривалістю 6 місяців Олександр прийняв рішення продати свій автомобіль.

“Вирішив продати свою Audi. Хочу молоковоз і приїжджати до вас у двори з криками: “Молоко”. Або фуру хочу, або електричку на Ірпінь мотатися”, – написав він, зазначивши, що у його машині відсутній підігрів сидінь.

Для зірки це нормальна практика — часто змінювати авто. Разом з Мішиною вони розіграли машину Олександра, яка свого часу видала їхні стосунки.

Варто відмітити, що зі студії “Квартал 95” Олександр Еллерт не звільнився, а попросився у творчу відпустку. Однак вона затягнулася і тепер гуморист впевнений, що якщо буде тягнути, то його звільнять. І тим не менш, це не стало для нього мотивацією повернутися до роботи. На даний момент чоловік заробляє введенням весіль та інших корпоративів.

Своє бажання взяти паузу у кар’єрі він пояснив тим, що була необхідність вирватися з меж. Він не приховує, що на це рішення також вплинула Ксенія Мішина, яка пішла з його життя. Втім, Олександр не втрачає оптимізму та віри у краще.

Схожі статті