32-річна Ольга Мартиновська показала своїх батьків: як виглядають моложаві тесть і теща Ярославського?

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський для фанатів вже давно виглядають, як потенційна пара. Нещодавно популярна зірка "МастерШефу" показала своїх батьків.

Про роман Мартиновської і Ярославського у мережі вже давно ледь не легенди складають. Ну дуже сильно кухарів фанати хочуть бачити разом. А зірки й самі не проти підігріти чутки про свої стосунки. То за руку візьмуться, то взагалі спільне фото з лазні покажуть.

Ну і як після цього не повірити, що вони — пара?

Нещодавно ж Ольга відправилася на прогулянку всією своєю родиною. Засвітила на кадрах потенційних тещу з тестем Володимира.

Радісні бабуся і дідусь із задоволенням грають з онукою. Дівчинка не може стримати емоцій, а старенькі тільки підбадьорюють її.

32-річна Ольга Мартиновська показала своїх батьків

Відомо, що Ольга народилася у простій родині з традиційними цінностями. Її мала батьківщина – це село Юр’ївка Миколаївської області

Після перемоги у 3-му сезоні “МастерШефу” вона скаржилася, що батьки не повністю розділили її жагу до кар’єри і пристрасть до популярності.

“Соціум засуджував мене. Навіть моя сім’я, правда, трохи засуджувала мене за те, що я вибираю кар’єру, успіх, свою мрію, професію. Що я вибираю себе, а не сім’ю, побут, сімейне вогнище, затишок”, – розповіла знаменита шефиня.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська стала переможницею проєкту “МастерШеф” у 2013 році. Вона талантом хвацько обійшла іншого конкурсанта – Олега Кошового. Після взяття кулінарного гран-прі, зірка відправилася навчатися до Франції. Втім, вона завжди знала, що її доля – жити і творити в Україні. Тут вона народила доньку і продовжила роботу разом з Ектором Хіменесом-Браво.

Схожі статті