42-річна Маша Єфросініна разом з родиною переїде з України: зірка чесно зізналась, коли це станеться

Відома українська телеведуча зізналася, як зберігає спокій у непростій політичній ситуації і чи збирається покидати Україну у випадку поганого розвитку сценарію.

Відома українська телеведуча Марія Єфросініна приєдналася до зірок, які поділилися своїми планами стосовно можливого переїзду з України. Адже на даний момент інфополе заповнене зізнаннями від зірок на тлі можливої ескалації Росії.

Маша Єфросініна вперше показала свою 18-річну доньку Нану
Маша Єфросініна разом з родиною переїде з України

Артистка вирішила не давати чіткої відповіді, а розіграла в голові декілька сценаріїв, від яких і буде залежати її рішення: залишитися на батьківщині чи терміново переїжджати в інше місце.

Маша Єфросініна разом з родиною переїде з України

Так, спочатку телеведуча запевнила, що взагалі не має наміру покидати Україну. Нібито валізи вони не збирали, екстреного плану побігу за кордон також не існує. Зірка не збирається покидати співвітчизників у такий важкий для них час. І тим не менш, Єфросініна додала, якщо буде небезпека для її сім’ї, тоді вона все ж таки залишить свій дім повідомляє Шоубіз24.

Родина Маші Єфросиніної
Маша Єфросініна разом з родиною переїде з України

“Усе, що я можу сказати – у нас немає плану евакуації, у нас немає тривожних валізок. Варіант від’їзду ми розглядаємо тільки в тому випадку, якщо буде пряма загроза життю наших дітей і нам. Поки ми тут, і, загалом, навіть думок про виїзд немає”,
– зізналась Маша Єфросиніна.

Також знаменитість розповіла, що їй досі важко повірити у те, що відбувається. Вона не може сприймати інформацію, яка поступає з мережі, але розуміє всю серйозність ситуації.

Також зірка пригадала події, які відбувалися вісім років назад на Майдані. Тоді Маша Єфросініна боялася, що через сусідство з площею втратить дитину. На щастя, свого молодшого сина вона народила здоровим.

Схожі статті